Hej världen!

Idag är det ett sånt underbart väder som lockar till lång härlig utevistelse. Men med Flipper och Google och mina två daghundar, afganerna Cerberus och Zoria blir en långpromenad ett nästan ogörligt projekt.

Google är än så länge för liten för att gå någon längre sträcka. Flipper blir alldeles busig och ostyrig när flocken består av så många hundar. Affarna är fullt upptagna med att göra det mesta annat än lyssna på mig, stora skutt, tjurrusningar i kopplets längd och åstadkommande av mesta möjliga trassel hör till favoriterna. Således tittar jag på solen genom fönstret och väljer varannan timme ut en eller två hundar som får följa med och rasta valpen.

Kompostgaller är min bästa vän och gör att jag slipper vara polis. Kompostgaller gör att jag kan ha några hundar sovandes lugnt på ena sidan och några görandes det samma på andra sidan. Utan kompostgaller är det konstant busröj här hemma.

Annars så börjar sömnbristen bli lite jobbig. Han är dock en duktig valp och sover från halv elva-elva och till sex på morgonen, men längre sover han icke och första veckan var vi upp minst en gång per natt. Det sitter kvar i kroppen.

Ändock  känner jag mig lycklig och privilegiad när jag tittar ner på mina hundar, som just nu sover runt fötterna på mig. De är underbara att ha och de förgyller varje dag.

Google är nu tio veckor och tre dagar och jag längtar verkligen efter att sätta igång och träna med honom! Fokus får dock ligga på Flippers träning ett tag till dock, dels ser jag ingen anledning att stressa med att få unghunden klar, det blir oftast bättre om det får ta lite tid, dels ska ju jag och Flipper tävla i juni!!!

Nej nu är det dags att springa ut med ett litet gäng igen! Sedan fika med affarnas matte!

Posted on mars 21st 2010 in Allmänt

En Kommentar till “Hej världen!”

  1. Andreas skrev:

    Vilket bra inlägg! 🙂

Lämna en kommentar