Valpkursx2

Länge sedan jag skrev ngt här nu. Struliga datorer och att jag är så himla trött efter jobbet är den stora anledningen. Det har dock hänt litegrann på hundfronten.

Som rubriken antyder har vi varit på valpkurs. Först i söndags hos uppfödaren ihop med Googles syskon och sedan i måndags för Kim.

Roligt att se hans syskon! Google är störst, han har dock en bror som är lite grövre fast lite lägre. Jag tycker såklart att Google är allra finast! Han har så bra front och sånt trevligt huvud. Förutom valplek och fotografering av hela gänget så stod sitt och ligg på schemat. Sitt fattade han jättefort. Ligg var svårare men efter lite träning hemma nu så har det också börjat fungera. Men jag visar fortfarande mkt med handen.

På Kims kurs var fokus nästan helt på kontaktövningar vilket jag hade hoppats och misstänkt! Google var duktig och vi fick många sätt att göra övningarna svårare vartefter valparna lär sig mer.

Sen så måste jag ju säga att jag tycker det är jätteroligt att gå kurser ihop med Andreas och att se honom och Google jobba ihop. Google lyssnar ungefär lika bra på oss båda två och det känns kanonkul.

Jag hoppas på att helgen bjuder på lite spårväder och att jag hinner öva på allt som ska övas på med valpen… Borde väl göra något ikväll men jag känner mig så himla trött… tror jag ska krypa till kojs ganska snart faktiskt.

Nu blev detta ett ganska summariskt och tråkigt inlägg men nu är vi iaf uppdaterade på vad som hänt…

Posted on april 21st 2010 in Google

Lämna en kommentar