Jävla skithundar

Just nu är jag jättesur och grinig och troligtvis kommer jag inte mena ngt av det här imorgon eller ens om en timme. Men jag tänker ändå skriva av mig, för det är så här det är, minst lika ofta som det är roligt och bra.

Idag skulle jag iväg på tisdagsträning på klubben. När vi kommer fram är ingen där och jag får lite lust att bara åka hem men nä tänker at jag ändå ska träna lite…

Valpen först, går väl varken bra eller dåligt, känns som vi bara gör samma saker på samma sätt och inte utvecklas ngt, och jag tror att både han och jag börjar tröttna, vi tänar mest för att vi borde känns det. Jag törs inte försöka mig på apporteringen för det är så jävla mkt issues med tuggande och avlämningar och jag vet bara inte hur jag ska börja och allt kommer bara bli fel.

Sen skulle jag träna flipper och då sitter den helveteas valpen och protestskäller i bilen hela tiden, och han ger sig INTE, jag blir så less, han är inte rädd eller stressad eller ngt, han vill bara inte att ngnannan ska få uppmärksamhet. Han protesterar järnet mot alla former av begränsningar och det stör mig.

Flipper tokvägrade som vanligt att engagera sig i apportbocken, jävla hund. Jag fattar inte att det ska va så omöjligt han bär ju allt annat, men så fort jag vill att han ska hålla ngt är det tvärnej och tilt i skallen. Har försökt med det mesta helt utan resultat. Jag menar 1:ans apportering, en kompis afgan gör den utan problem och jag har liksom en spaniel?!!

Jag ångrar mig ibland… Jag önskar att jag inte var hundintresserad, att jag bara kunde ha en sällskapshund och ingen koll… Nu har jag bara massa ångest och måsten och en valp som jag inte vet vad jag ska göra med…

Posted on juni 29th 2010 in Allmänt

Lämna en kommentar