Sjöodjuret och badkrukan

Det är vansinnigt varmt idag, sådär tryckande, nästan dallrande hetta. Hundarna fullt nöjda med att ligga i skuggan under trädet (samma träd som nämts flera ggr tidigare i bloggen, det är ett fantastiskt träd) Således åkte jag och husse in till stan för lite shopping och en fika.

Därefter upphämtning av hundarna och ut till den lilla sjön där mamma är hus, katt och blomvakt. Var där ute för en vecka sedan oxo. Då var syrran med och sprang ut på bryggan och hoppade i, valpen efter och han hann inte riiiktigt stanna så han plumsade ofrivilligt i och blev jätterädd, så nu är han badkruka och doppar bara tassarna igen…

Flipper däremot var badad från topp till tå innan ngn av oss tvåbenta hunnit mer än 2 meter fr bilen och liten hund halvvägs till stranden. Sedan simmade han med mig ut en sväng oxo. Lyfte i valp och hade honom i famnen lite och så fick han simma två tag med stöd under magen, han ville inte gå i självmant men han tyckte iaf det var helt ok att va i vattnet med oss…

Igår tränade jag typ 1 minut med vardera hunden, hade lite ändsnutt och rens fr en stek och flipper vart helt övertänd. Positionen vart lite överallt i stegförflyttningar, men fotgående framåt och äv språngmarsch vart kanon. Och sedna gjorde han ett PERFEKT tiomässigt ställande. Snabbt, stabilt, distinkt. jag säger stå och hunden typ studsar till och fryser tassarna i backen samma millisekund osm kommandot kommer.

Blir fortfarande alldeles lycklig och tårögd när jag tänker på det 🙂

Posted on juli 10th 2010 in Allmänt

Lämna en kommentar