Strålande lycklig

Just nu känns allt jättebra! Har precis varit ute och kört lite apportering med Google. Vi har apporterat den döda och numera ganska äckliga duvan vi fått av Monica.

Allt gick kanon, kom jätteglatt in med apporten, bar bra, tog bra och i princip inget tugg alls, fint fokus, grym stadga, la bra värde i apporten. Hur nöjd som helst! Alla issues var som bortblåsta, visst lite slarviga upptag och vill bära i den smala delen istället för att ta ett ordentligt grepp men han bar med fint grepp om hela fågeln oxo ibland så det gör mig inget just nu.

Så nu känns det äntligen som att jag kan och vill träna vidare med apporteringen. Så underbart.

Något som inte är lika underbart är den här jäkla hostan, jag är sjukskriven hela veckan och det är nog tur. Sa ju till stackars Flipper ”det blir din tur snart” när jag gick ut med Google men efter knappa tio minuter (kanske bara fem), var jag så andfådd att jag knappt fick luft, svettades floder och hostade så jag kräktes (äckligt!)

Ingen mer hundträning på ett par timmar således…  🙁

Posted on juli 6th 2010 in Google

Lämna en kommentar