”Hej jag heter Google och jag har fått höstlöv i hjärnan”

Han är fenomenalt söt min gullvalp, och det är tur för honom det!

Igår var vi ute och spårade, jag tror han börjar bli lite övermatad i hjärnan och har tappat lite motivation. Ska lägga ett par korta spuperlätta spår nu i veckan så han får upp självförtroende och spårlustan igen. Han spårade bra i början och tog första två vinklarna  klockrent, tror den tredje var bra oxo, sedan trasslade han till det totalt på mitten och slutade jobba, skuttade runt, vädrade och hade ganska tydligt glömt vad han höll på med. Kallade efter en stunds flams in och satte honom på spåret, samma fladder igen men när jag satte honom på spåret för andra ggn, så redde han ut det och tog sista två vinklarna fint, men verkade lite låg. Han var dock glad och stolt över klöven som alltid, och han markerade spårslutet kalasbra. Vilket är toppen då han varit jättedålig på det!

Idag har vi varit och shoppat. En reflexväst/täcke till G, ett tjockt täcke som är lite stort ska se om F får det och G får ta Flippers istället, flippers är ju precis på gränsen till litet åt honom så borde va prefekt på G. Dessutom en kamprulle/dummie och en longerlina som förhoppningsvis inte bränner sönder mina händer som den tunna gröna linan gör. Inkallningen är nämligen fortfarande långt ifrån pålitlig 😛 Och att gå i koppel känns inte som ett vettigt alternativ.

Efter shoppingrundan bytte vi däck på audin pappa och jag. Hundarna var ytterst hjälpsamma genom att va i vägen, ha bort skruvar och springa iväg med mina arbetshandskar.

Efter det körde vi lite staga och inkallning med pipan, G är skitduktig på stdgaövningen och verkar redan fatta att man ska stanna och då kommer kul grej flygande! Inkallningarna är rättså tråkigt och jag vet inte om han har fattat. Men men det är bara att traggla. Sedan körde vi lite fotgående och G har fattat både positionen och att han ska sätta sig om jag stannar! Första gången! Skitduktiga lilla hund!

Rubriken kändes passade, då det känns som att det mest virvlar runt därinne, inget blir kvar mer än ett par sekunder. Bara spring i ben och testande av gränser. Jobbigt att allt måste bli en diskussion, men jag hoppas det är ngn fas.

Imorgon jobba igen… Hade behövt längre helg!

Jo jusste! Nu är G anmäld till Sthlm hundmässa!! Ska börja utställningsträna ordentligt nu!

Posted on oktober 17th 2010 in Google, Viltspår, apportering och jakt

En Kommentar till “”Hej jag heter Google och jag har fått höstlöv i hjärnan””

  1. ele skrev:

    Men Åhhh det verkar ju som om ni lärt er massor. Duktiga ni<3

Lämna en kommentar