PÅ västfronten intet nytt

Då har vi flyttat igen då… Bor numera i en 2:a vid järnvägsstationen. Iaf på pappret, i verkligheten bor vi fortfarande väldigt mkt här och där.  Men vi trivs hyfsat bra i lägenheten hundarna har funnit sig till ro bra fast dom inte får vara i sovrummet, ngt jag har lite dåligt samvete för.

Vi tar alla promenader kopplade och jag blir oftast mer eller mindre galen på liten hund… Men vi gör kanske framsteg, eller nått… det går isf sjukt långsamt. Jag måste börja ta promenader med dem en och en och fokusera på en i taget. Jag önskar bara att jag inte var så lat och att jag inte jobbade så sjukt mkt övertid och att jag någon gång hade en dag att förspilla. Men å andra sida, tid är allt vi har…

Denna vecka har jag varit sjuk, en sån där jävlig förkylning igen, jag hatar att jag blir så jävla risig. Och att jag har så sjukt dåligt samvete för att jag inte är på jobbet. Det känns som att jag inte får vara sjuk…

Dom stackars hundarna får bara springa runt på gården och göra ingenting, vi har varit ute hos Pappa för att jag ska spara energi på att inte behöva gå ut med dem och för att dom ska få springa lösa och pyssla runt. Här får dom ju vara i sovrummet vilket dom utnyttjat till fullo, tillochmed såpass att jag haft bägge två i sängen nästan hela nätterna, fast dom egentligen inte får det. Liten hund har inte ens försökt gå upp i sängen tidigare men han frös väl eller nått för plötsligt studsade han upp och rullade ihop sig på mina fötter.

Nu är jag lite depp för det ser ut som om vårt anlagsspår kommer snöa inne, det lär inte bli ngn barmark tills söndag inte 🙁

Vi får satsa på annat så länge och ta spårandet i vår stället! Borde tex utställningsträna inför stora sthlm. Det närmar sig med stormsteg!

Liten hund har blivit jättelugn, jag vet inte om man mognat eller om han liksom gett upp… Nu sover han inne och kopplar av även om vi inte gjort så mkt den dagen.

Nu ska jag gå och koka soppa och träna lite i köket med gulliga liten hund, och klippa alla jäkla klor, jag hatar att klippa klor!!!

Posted on november 25th 2010 in Allmänt

En Kommentar till “PÅ västfronten intet nytt”

  1. Louise Olsson skrev:

    kewl, söt liten hund jag kommer hem o myser lite med stor o liten hund snart. PUS

Lämna en kommentar