Hundmässan!

Ja nu närmar det sig! Om knappt 2 veckor ska han ställas ut den lille hunden. i helgen blir det trimming hemma hos Monica. Vi försöker träna lite varje dag, på att han ska ha mer framåttänk och ”piggare” attityd i uppställningen. I helgen ska vi springträna.

I övrigt så ligger det mesta på is, vi tragglar lite med lydnaden. Han har börjat lägga sig snett och det försöker vi få bort och så kör vi platsliggningar. G är duktig men jag har tappat geisten lite hoppas på att lite ledigt kring jul gör att vi kommer tillbax i gammal god form!

Ska inte sticka under stol med att hela livssituationen just nu går ut över allt,  även hundträningen, önskar mig så att jag kunde få ett jobb i sthlm, och hoppas det är lika bra som det jag har 🙂

Posted on november 29th 2011 in Allmänt

Lämna en kommentar