Startar med en svacka

Då Google blev febrig och vi missade tävlingen och nästan 1 veckas träning så dog nästan all vår nyfunna inspiration och motivation.

Har anmält till stora sthlm men är inte alls särskilt sugen på att ställa, tycker dock han växt till sig så fint så vore synd att låta bli. Däremot har han ju ingen päls och domaren verkar va en snubbe som inte alls har erfarenhet och kunskap om spaniel som ras, har fött upp lite små terriers och sånt och kommer säker dömma fram de rena utställningsexemplaren och då är det lite ovärt för jag vet med mig att jag kommer bli besviken om vi inte får ett exellent och det får vi nog inte…

Miljöträningsargumentet faller ju lite platt oxo när han är så miljöstark som han är. Men men det blir säkert kul när vi väl är där. Fortsätter jag vara opepp kanske jag kan få Monicas handler att ställa honom…

Idag gick husse och jag en sväng runt ägorna och körde lite fältsök. Skickade in honom i alla snår och buskar på de små åkerholmarna sökte jättebra men var inte så lyhörd så jag hade önskat ffa inte efter lite arbete när han började bli lite trött. Gick ibland för djupt och ibland för kort och ibland för långt framåt innan han vänder över fr vä till hö. Men med tanke på att vi inte tränat seriöst utan mest som promenadaktivitet är jag nöjd.

Akutast på agendan just nu är nog ett bad han är inte längre vit och brun utan mer gul och brun. Men jag tycker ju ändå att han är världens vackraste hund!

Posted on november 13th 2011 in Allmänt

Lämna en kommentar