Viltspår och allsång

Nu är jag hemma i Katrineholm, det kommer på nått sätt alltid vara hemma här även om Sthlm nu är mest hemma. Jag tror att det är så för många, att åka till föräldrarna kommer alltid vara hemma på något vis.

Efter frukost gick jag ut och la ett spår, det är så skönt och lyxigt att vara omgiven av egen skog och kunna lägga spår som man vill. La ett ca 200 m långt med 3 vinklar i skogen, lite bloduppehåll, en sluttning och en del småsvängar. Som avslutande svårighet gick jag ut ur skogen på den lilla gräsbevuxna grusvägen, gick längsmed den ca 12 m och sedan in i skogen på andra sidan, la en vinkel ca 120 grader och avslutade spåret efter ca 25 m.

Medan spåret låg till sig åkte vi (jag Google och min syster) till Mamma och fikade, det är nämligen Mammas namnsdag idag! Grattis mamma!

Google var duktig om än lite slarvig i spårarbetet, han tappade spåret i i princip varje vinkel men visade prov på fantastiskt ringningsarbete och hittade tillbaks relativt snabbt. Tog upp spåret direkt när han kom på det och visade aldrig några tendenser till att tappa fokus eller ta upp något annat spår. Svårigheten på slutet löste han kanonfint. La som vanligt bra värde i klöven och nu markerar han spårsluterna bra också 🙂

Sedan duscha och tillbaks in till stan för lite middag på uteservering, G fick följa med, han var dock lite putt på mig för att han inte fick jaga småfåglarna som skuttade runt och letade smulor. Därefter vidare till Djulö där det ikväll var allsångskväll med Gabriel Forss och Roger Pontare. Supertrevlig, syrran och jag skrålade med i alla låtar och dansade och fjantade oss. När vi satt fick Google sitta i mitt knä, mysigt tyckte både han och jag 🙂 Trots att han är såpass stor så får han förvånansvärt bra plats i knät!

När det var slut så sprang vi fram till scenområdet och jag lyckades får ta kort med först Roger Pontare och sedan Gabriel Forss, Google fick nosa på Roger, men Gabriel var lite rädd för honom så då höll jag undan honom (därför jag har armen så konstigt).

Imorgon är det läger ute på klubben så då ska vi hänga där hela dagen å ha det toppenmysigt 🙂 Hoppas alla mina klubbkompisar kommer!

Jag och Gabriel Forss


Jag och Roger PontareNeee ta den inte


Posted on juli 11th 2012 in Allmänt, Viltspår, apportering och jakt

Lämna en kommentar