Mer än guldkant!

Just nu är faktiskt hela tillvaron guld! Jag har en fantastisk, underbar, superhärlig liten hund, jag har världens bästa sambo och vi har precis köpt ett jättefint hus som vi kan leva vårt gemensamma liv i! <3 I måndags började jag jobba på mitt nya jobb, veckan har funkat riktigt bra! Inget som jag inte klarat av, ngt enstaka fall som jag hade diskuterat med ngn om möjlighet funnits men nu fick det gå bra ändå och det gjorde det. Det enda jag remitterat var ett öga, för det gällde ögats inre och var lite knepigt, så det känns inte som ett nederlag på ngt vis, sådana fall ska man remittera! Varit riktigt skoj att jobba igen, men känns ändå lite jobbigt att det är söndag kväll, men det hört väl till... Kerstin och Linda är jättetrevliga och det mesta är ungefär som jag är van 🙂 Den lediga onsdagen spenderades mestadels i raklångt läge, jösses vad trött jag var. Liten hund tycker det är småtrist att börja jobba dock. Han har vant sig vid mycket mer aktivitet och sällskap dom här 2 månaderna. Tyvärr gnäller han en del på eftermiddagarna, tror han har svårt att koppla av eftersom han inte kan va lös på lunchen och inte har kompis. Han är ju van att springa lös och oftast leka med kompis en stund på lunchrasten. Där jag jobbar nu är det bara massa bilvägar överallt :/ Igår promenerade vi fina stigen igen och hade med oss fika! Först stannade vid lilla grillplatsen och där badade G en massa och simmade runt runt som om han aldrig gjort annat!! Hurra! Världsbästa lilla hund! Han simmade tillochmed normalt när han skulle hämta en pinne! (Tidigare har han bara plaskat där han bottnar och sen när han ska apportera pinne sjunker bakdelen och så fäktar han vilt med framtassarna ovan ytan och får hela nosen full med vatten. När han ska ta pinnen slutar han simma och sjunker nästan en sekund, sedan när pinnen väl är bärgad simmar han dock lugnt och med bra teknik, knasvovve! Igår simmade han både självmant utan pinne och simmade med bra teknik både ut till pinne och in med den) . Sedan ville husse också bada, då gick vi bort till badplatsen, det finns 2 varav en inte är hundförbjuden. Stannade där en lång stund och mumsade kakor, njöt av solen och läste "Filter". Mysigt deluxe! Måndag fredag och idag har vi varit på klubben för lydnadsträning. Jag är vansinnigt överlycklig och tokkär i min hund! Vi ska småslipa på attityden i språngmarch, träna signalkontroll läggande vs ställande, annars så är det bara att fortsätta med 2:ans moment så är vi snart startklara där med! Apporten går bara bättre och bättre nu är 1:ans klockren och 2:ans bra! Platsliggning funkar lika bra på 2:ans avstånd som på 1:ans. Idag körde vi tasstarget ute för första gången, gick knasbra han gjorde precis som inne och vi kunde öka avstådet snabbt, trots stor störning! Ingångarna har ordnat upp sig, stegförflyttningarar och vändningar på stället gör han superfint! Körde enstaka kedjor med externbelöning idag. Superbt fokus attityd och genomförande hela vägen hela tiden! Världens finaste gulle G! Alla guldstjärnor som finns är han värd min pricknos! Lite bilder från gårdagens myspromme och picnic [caption id="attachment_351" align="alignright" width="600" caption="Min ögonsten <3"][/caption]

Äntligen har han upptäckt tjusningen i att simma


Hjääälp! Ett sjöodjur


Kolla tungan!


Smart sätt att hindra kopparna att välta 🙂

Posted on augusti 5th 2012 in Allmänt

Lämna en kommentar