SM-hunden!

Träning med gruppen idag igen. Vad ska jag säga, jag blir ju alldeles kollrig av lycka över den här hunden jag har!

Fotgåendet var kalas, men lite för taggad hund som gärna hamnar före. För att samla ihop honom och få mer noggranhet körde vi en del halter, vändningar på stället och långsam march, det funkade kanon och sedan höll han ihop knasbra även i vanlig march. Starterna och attityden i språngmarch var också riktigt riktigt fina idag.
10-mässigt ställande under gång. Kalasfina ingångar vid både hopp och inkallning. Plats på 2:an avstånd lika stabilt som alltid.
Signalkontrollen mellan läggande och ställande börjar bli bättre också, idag bara ett missförstånd. Ngt läggande blir aningen segt och ngt aningen snett men de flesta blir bra!
Körde genomgående små kedjor av ett eller 2 moment och en snutt fritt följ. Ingen mattning i attityden alls. Hade vi fått gå ut och tävla idag hade vi vunnit!

Det är tamejtusan SM-kaliber på den här hunden! Han är mer än jag nånsin kunnat önska mig! Den motorn, arbetslustan, samarbetsviljan och gnistan som han har är värd guld! Jag är så lycklig att just denna lilla ängel är min!

På fredag ska vi åka ner till K-holm, han ska få bo hos min Pappa i en vecka medan jag och husse åker till Grekland och njuter av sol, bad, god mat och varandra. När vi kommer hem sedan är det knappt en vecka kvar till Google och jag ska på lydnadshelg med Lillemor Edström! Massa härliga saker att se fram emot med andra ord! 🙂

Posted on augusti 8th 2012 in Lydnad, trix och klicker

Lämna en kommentar