Hundöarna

Ute vid drottningholms slott finns 2 öar där hundar får vara lösa och umgås. Där var vi idag Google och jag. Vi skulle träffa en bekant från mitt favvofourum buke. (www.bukefalos.com) Hon har också en springer och tydligen skulle det vara en liten springerträff där ute.

Vanligtvis är jag lite restriktiv med att åka till sådana samlingsplatser, man vet aldrig vad där är för hundar och hur vettiga deras ägare är. G är dock så balanserad och klok så det är aldrig nån fara med honom. Mest jag som är petig och vill välja hans kompisar i förväg.

Kompisens lilla springer och Google tappade bort varandra direkt från början å lekte inte alls med varandra. Man såg dock att dom hade samma leksätt så de hade säkert haft kul i hop i en annan miljö där dom hann fokusera på varandra och lära känna varandra. 🙂

Först lekte G en kort stund med en dalmatinerflicka men dom var på väg hem så leken fick avbrytas.
Efter det hittade han en perfekt lekkompis! En RR-tjej som var precis lika busig som honom och hade precis rätt lekstil! Dom såg varandra, sprang mot varandra å började direkt leka 🙂

Efter det sprang han mkt omkring själv å nosade på allt, hälsade på hundar lite utan att nån närmre kontakt uppstod. Så blev han jätteförtjust i springerpojken Åke. Åke ville dock inte leka så mycket och G verkade bli förvirrad av det faktum att Åke var kastrerad så han började uppvakta Åke, som var för snäll för att säga till, utan godmodigt stod ut med att ha G som ett öronslickande plåster på sig 😛 Då fick vi mattar se till att gå åt varsitt håll och värre envis är han inte än att då lämnade han Åke och följde med mig för att leta andra kompisar.

Efter ca en timme begav vi oss hemåt igen. Resten av dagen har G varit nöjd och lugn å mest sovit. Träffen var dessutom bra för ni fick jag tummen ur att bada och trimma vovven, han måste ju va fin när han ska träffa andra hundar 🙂 Och nu är han jättefin! <3

Här kommer lite bilder från dagen.

Notera G's punklugg! (aka öra)

Samma ras!!! :O

Posted on februari 2nd 2013 in Google

Lämna en kommentar