Agility för hela slanten!

Vaknade upp strax innan klockan ringde av att halsen kändes full med sandpapper å näsan var full med snor. Attans, jag som precis hade börja tro att jag undkommit sambons förkylningsvirusar. Nåja, vara sjuk var inget alternativ, G och jag skulle ju till Nynäs å träna agility med Linda! Efter 2 alvedon, en skvätt hostmedicin, echinaguard brus, C-vitamin brus, te med honung och lite nässpray var jag redo att bege mig.

G var inte nått duktig alls på passivitet idag å satt till och med å småskällde när vi byggde bana! Han slutade ifs när jag sa till men då hade han hunnit varva upp rätt mycket eftersom det tog ett tag innan jag fattade att det var han som lät. Jag skyllde helt sonika på ”alla andra hundar” utan att lyssna efter noggrannare, min brukar ju inte låta. :p

Aktivitet var han desto bättre på, vi körde en liten bana med 5 hinder, 2 tunnlar och balansbommen, med ett framförbyte och ett bakombyte å det gick superbra. Han glömde bort sig lite då och då, missade tunnelingången en gång å ”sprang ifrån” mig lite på balansbommen. Men hade rejält hindersug, börjar faktiskt självmant leta hinder och hade kul! Att jag fortfarande springer tokigt, viftar åt fel håll å snubblar på honom med jämna mellanrum har han som tur är överseende med. 😀

Sen körde vi en platsliggning med G och Lindas Dennis. Både pojkarna var duktiga och skötte sin uppgift trots att de fortfarande var i ”agilitymode”.

Nu är jag nedbäddad under en filt och G sover gott på sin bädd, han brydde sig inte ens om att va med när husse plockade i diskmaskinen. Agilityträning e jobbigt!

Halvgammal bild på fint fotgående (måste börja komma ihåg kameran så bild å text kan hänga ihop)

Posted on september 11th 2013 in Google

Lämna en kommentar